Klacht: incasso Slim Fruit

op 03 oktober 2016 over Slimfruit in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 1 x een proefpakketje van Slim Fruit aangevraagd. Maar ik kreeg nadien ongevraagd nog meer pakketjes. Ook heb ik nooit een faktuue ontvangen. Nu krijg ik een mail van een incassobureau om €108,85 binnen 10 dagen te betalen. De firma SlimFruit is telefonisch niet te bereiken en het incassobureau ook niet. Ik heb het incassobureau wel een mail gestuurd met deze klacht.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer deze incasso ongedaan wordt gemaakt en SlimFruit mij geen pakketjes meer stuurt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slimfruit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slimfruit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Betty Jager