Klacht: Inbranden en strepen in OLED TV

op 28 mei 2021 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mijn LG OLED65B7V zijn strepen zichtbaar. TV is 3,5 jaar oud en dus geen garantie meer. TV hangt in de woonkamer en is alleen gebruikt voor normaal TV kijken en is niet gepauzeerd of één figuur lang op het scherm gehad. LG geeft aan dat dit door inbranden komt en wil het repareren voor 1.146,87. Daar zit dan wel ee korting in van -677,11.

Een TV van 3,5 jaar oud welke gewoon gebruikt is, mag dit niet vertonen, ook niet na de garantieperiode. Een consument mag er vanuit gaan dat een TV langer een goed beeld geeft dan 3,5 jaar. LG geeft geen gehoor evenals reparatiebedrijk CE Reapair die weer verwijst naar LG, kortom kastje-muur verhaal.

Gewenste Oplossing:

1. Ik vind dat LG aantoonbaar betere klantenservice moet bieden.
2. Ik vind dat LG moet zorgen voor een reparatie van mijn TV.
3. Ik vind dat LG consumenten beter moet voorlichten als dit een veelvoorkomende klacht is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WouterC