Klacht: In een video gezet worden zonder toestemming

op 17 september 2018 over Youtube in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hai mijn klacht is dat ik een tijdje geleden geflimd ben met een of ander bil cam of zo iets. Ik heb ten eerste niet gekeken en dat kan je ook duidelijk zien in de video. nu heb regelmatig mensen op school die me der mee willen neerhalen. en dat is niet alleen op school dat is ook met vrienden en op de voetbalclub.

zie link van de video.

https:www.youtube.comwatch?vSbvN6esZd8U

Gewenste Oplossing:

Ik wil een vergoeding hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Youtube

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Youtube nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hmiedo