Klacht: Ik zou me ingekocht hebben in een bedrijf. Mij totaal ondekend.

op 19 februari 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd vandaag (19-02-2018) gebeld door Direct Solutions dat ik nog een rekening open heb staan van nu 142 euro. Het was bij het begin in December 2016 94 euro. Het kan als ik niet betaal op lopen via een deurwaarder tot 184 euro. Ze (dame Adriaanse) zij welde laatste drie cijfers van mijn rekening nummer en dat er ineerste instantie niet geind kon worden!!! Wat mij zeer onwaarschijnlijk voor komt omdat er wel genoeg geld op de rekening stond. Ze zouden mij per omgaande een mail sturen met een rekening nummer en het bedrag tot op heden niets ontvangen.Het is nu ongeveer 18.30 op 19-02.

Gewenste Oplossing:

Geen verdere acties van dit incasso bureau.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Direct Solutions in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Lya Wokke