Klacht: Ik zit nog steeds de wachten op mij bestelling

op 08 juli 2017 over 24DealStore in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 4jul wat besteld.bij deze firma achteraf betaling ik ging s avond met iDEAL betaald.Met de telefoon alleen Engelse.Op chatter wacht maar rustig af.Meestal een of twee dag al binnen.Op de internet staat veel negatie over deze firma.Ik ben bang dat ik in de mailing wordt genoemen

Gewenste Oplossing:

Dat ze mij geld terug geeft.EN dat ze deze firma niet verder mag gaan

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 24DealStore

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 24DealStore nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ag smits