Klacht: Ik wordt maar niet van de lijst met telefoonnummers verwijderd

op 29 september 2017 over MKB collectieven in de categorie Inkooporganisaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eigenlijk al sinds 2013 wordt ik gebeld door ‘MKB collectieven’. En iedere keer heten ze anders. Het heeft inhoudelijk in ieder geval altijd te maken met iets collectiefs, iets met op energierekeningen besparen, en het feit dat ik ZZP’er ben. Ik wordt echt best vaak door ze gebeld. Ik denk wel ieder kwartaal 1 of 2 keer. En iedere keer vraag ik beleefd of ik verwijderd mag worden van de lijst omdat ik niet meer gebeld wil worden omdat ik niet geintresseerd ben. Ik ben zelfs een keer boos geworden omdat ik dacht dat dat misschien dan wel zou helpen maar nu ben ik vandaag WEER gebeld. En nog steeds sta ik dus op een lijst.

Gewenste Oplossing:

Als ik van hun lijst(en) verwijderd wordt en graag hier ook zwart op wit een bevestiging van dat ik niet meer door ze gebeld ga worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar MKB collectieven over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door breinblik