Klacht: ik word uit ultimate team gegooit tijdens toernooi voor weekend leaque

op 15 juni 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben er 3 keer uit gegooid uit mijn ultimate team. ik ben een toernooi aan het spelen om mij te kwalificeren voor de weekend leaque. ik ben 2 keer in de 1ste ronde uit gegooit en 1 keer in de halve finale. ik heb eerder ook al een klacht ingediend bij jullie maar ik krijg geen gehoor. mijn verbinding met internet is perfect. ik heb het gecontroleerd.
als ik daarna meteen op ultimate team klik, kom ik er meteen weer in en kan ik weer spelen. risico is dat ik er dan weer uitgekickt kan worden op een of andere manier. mijn pogingen gaan er ook telkens aan ik mocht 10 keer proberen om mij te kwalificeren maar 3 pogingen zijn zomaar weg omdat ik eruit gegooid ben. ik wil zo niet meer spelen. het zit hele tijd in mijn hoofd dat ik eruit gegooid kan worden. zomaar.

Gewenste Oplossing:

kwalificatie weekend leaque. aub dit weekend nog.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ishaq Azarrouy