Klacht: Ik word niet geholpen

op 15 oktober 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer nu al drie weken contact te zoeken met de klantenservice. Via de chat en door te bellen en via Facebook. Via geen enkel medium wordt ik geholpen. Ik geraak niet meer op mijn Origin-account waardoor ik dus mijn games niet meer kan spelen. Ik ben altijd trouwen klant geweest en vind het jammer dat ik nu zo behandeld wordt.

Gewenste Oplossing:

Ik wil geholpen worden zodat ik opnieuw kan aanmelden bij Origin.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door infamouselisa