Klacht: Ik wil mijn boerderij terug!

op 12 augustus 2016 over Zynga in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn boerderij na jaren opgebouwd tot wat het nu is en plots was het beeld zwart. Ik kreeg het spel niet opgestart want het beeld werd direct zwart. Dus ik heb het verwijderd en opnieuw gedownload en toen was de ramp niet te overzien want ik moet weer bij level èèn beginnen. :-((. Wilt u aub mijn spel terugzetten zodat ik verder kan met mijn vriendinnen? Vriendelijke dank

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn oude boerderij weer terug heb :-)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zynga

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zynga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gracestekkel