Klacht: Ik krijg mijn geld niet terug na retourneren

op 26 mei 2016 over Vanoutlet.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 6 april een zwarte SJ4000 camera besteld bij Vanoutlet.nl. Ik kreeg toen enkele dagen later een namaak SJ4000 thuis gestuurd. Nota bene in de verkeerde kleur. (grijs) Ik heb de camera toen netjes geretourneerd zoals op de site wordt aangegeven. ( binnen 14 dagen en met factuur + reden retourzending). Ik heb deze camera op 13 april retour gezonden en tot op heden (26/5) niks gehoord en ook mijn geld niet terug. (dit zou binnen 14 dagen worden teruggestort vermeld de site) Ik krijg telefonisch ook geen contact met Vanoutlet.nl

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn 68,95 euro terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vanoutlet.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vanoutlet.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Vanoutlet.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vanoutlet.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vanoutlet.nl

Heeft op 22 april 2017 om 02:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 22 april 2017 om 10:14 geantwoord

Te laat maar ik heb mijn geld gelukkig ondertussen al terug.

Alle klachten die gemeld zijn door MarkusseM