Klacht: Ik kom niet van ze af

op 03 augustus 2020 over Schoonmaak Student in de categorie Schoonmaakbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al weken van dit bedrijf af te komen en mijn gegevens te laten verwijderen. Volgens hun heb ik een jaarabonnement waar ik vast zit. Aangegeven dat ik deze wil afkopen en uit hun systeem verwijderd wil worden. Na het invoeren op de site dat ik geen hulp wens krijg ik een email dat ze op zoek gaan naar een andere persoon……maar dat wil ik niet! Ik wil geen hulp, ik wil geen emails, ik wil geen facturen, ik wil niks van dit bedrijf. Waardeloos…..

Gewenste Oplossing:

Als al mijn gegevens verwijderd zijn en ik nooit meer iets van ze hoor!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schoonmaak Student

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schoonmaak Student nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Michaelkors