Klacht: Ik kan niet inloggen

op 27 augustus 2017 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb diverse malen geprobeerd in te loggen om mij op te geven voor het programma Lelijke Eendjes, maar zonder resultaat. Ik lees nu op deze site dat er meerdere mensen zijn die hier problemen mee ondervinden. Beetje slordig van RTL om hier niet op te anticiperen.

Gewenste Oplossing:

Als ik in kan loggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeannette57