Klacht: Ik hiu avn Holland Belspel 19-08-2017

op 19 augustus 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens uizending werd het belspel aangekondigd waarbij ik mee heb gespeeld. Deze uitzending bleek later een herhaling te zijn . Tijdens het bellen kreeg ik de melding 10e beller te zijn en de uitslag niet tijdens het spel zou worden mee gedeeld. Hoe eerlijk is dit ?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik hiervoor gecompenseerd zal worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eveline626