Klacht: Ik heb geen klacht maar een vraag Clash Of Clans

op 11 oktober 2016 over Supercell in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het een leuk spel, ik speel het elke dag. Ik heet op clash G-Force lvl 106 clan -PORSCHE 996- ik heb een vraag aan jullie. Zouden jullie muur 12 willen maken? en zouden jullie een heel apart verdedegingswerk maken met een heks en nieuwe schildjes voor de clan. TOP SPEL!!

Gewenste Oplossing:

Muur lvl 12--Apart verdedegingswerk met heks--Nieuwe schildjes voor de clan--

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Supercell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Supercell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door G-Force.