Klacht: Ik heb geen gouden pakket gehad en verlies allen westrijd

op 10 augustus 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik speel fiffa 14 en probeer telkens contact te krijgen met de EA maar dat lukt niet mijn probleem is dat ik al een paar keer gouden pakketen koop waarvan ik de inhoud wel te zien krijg maar niet krijg zo moest ik ook L messi laten gaan en mijn spelers zijn ook heel traag ik ben van div 5 naar 9. Gegaan omdaat ik elke westrijd gewoon verlies en dat kan ook wel gebeuren maar aan het speelen merk je gewoon dat de spellerts niet goed meer reageren op de controller ik heb zelf al 1 nieuwe controller gekocht maar niks help ik zou graag willen dat het opgelost word ik wou ook naar fifia 17 gaan ma op deze manier niet

Gewenste Oplossing:

Dat ik gewoon mijn dingen krijg uit de pakketen wat de inhoud was en wat het probleem is van de spellers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joep_meloen123