Klacht: Ik had mijn memership opgezegd.

op 06 augustus 2017 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondanks het opzeggen hebben ze geld van mijn rekening gehaald. Ik probeer een mail te sturen maar krijg deze niet verzonden. Er wordt aangegeven dat ik de veiligheidscode niet goed invul. Dan maar via downloaden geluid, wat niet te verstaan is dus ook niet goed. Ik baal hier vreselijk van.

Vriendelijke groet, Margot

Gewenste Oplossing:

Dat mijn geld over deze maand wordt terug gestoord.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Goomar