Klacht: i-phone heeft nooit gewerkt

op 12 juli 2012 over Belcompany in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

beste,
ik heb in het filaal van belcompany in dendermonde 2 abonenmenten voor de mobiele telefoon aangeschaft ik kost op deze manier een i-phone kopen voor 150 euro nu kom ik thuis en deze i phone werkt niet ik ben terug gegaan naar de winkel en ze hebben hem opgestuurd en mij gegarandeerd dat ik een nieuwe zou krijgen wij zijn nu drie weken verder en nog steeds heb ik niet gehoord van deze winkel ze zijn totaal niet klantvriendelijk en ik vind dit ook niet kunnen dat ik hier zo lang op moet wachten dit toestel heeft namelijk nooit gewerkt fout ligt dus niet bij mij de mensen van deze winkel zijn ook niet echt van goede wil doen niet echt veel moeite om mij te helpen

Gewenste Oplossing:

ik zou graag zo rap mogelijk een nieuw toestel hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Belcompany in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Belcompany een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Belcompany

Heeft op 12 juli 2012 om 16:05 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte klant van BelCompany België,

U meldt een klacht bij BelCompany Nederland. Behalve het delen van de naam zijn wij twee verschillende bedrijven en hebben wij niks met elkaar van doen.

Graag willen wij u daarom verzoeken uw melding te doen bij BelCompany België.

Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,

BelCompany Webcare (Nederland)

Alle klachten die gemeld zijn door marijkes21