Klacht: Huur voor maart en april is niet betaald

op 22 mei 2020 over Maintec in de categorie Algemeen, Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via het bureau Tijdelijk Twee Woniningen heb ik mijn appartement aan jou verhuurd. In maart heb je aangegeven dat je het appartement zult verlaten na een opzegtermijn van één maand volgens het contract. Op 20 april verliet u het huis, maar de huur voor maart en april is nog niet aan mij betaald. Tijdelijk Twee Woniningen zegt dat u de huur niet op hun rekening heeft gestort. Volgens het contract was u https:maintec.nl de huurder en volgens de voorwaarden zou u de huur aan mij moeten betalen. Gelieve mij de huur zo spoedig mogelijk te betalen.

Gewenste Oplossing:

Zodra de huur op mijn rekening is gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Maintec nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door saura