Klacht: huur toeslag nog steeds niet uitgekeerd

op 16 januari 2014 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn huurtoeslag is nog steeds niet op mijn rekening gestort. Door deze situatie ben ik financieel in de problemen gekomen. Na 4 keer bellen, ben ik nog niet geholpen. Ik wil NU mijn toeslag, plas een vergoeding telefoonkosten en tijd. Mijn geduld is nu op. REGEL HET..NU….

Gewenste Oplossing:

Stort mijn huurtoeslag NU...
Vergoeding telefoonkosten en tijd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariska Lefeber