Klacht: HTC beslist om Android niet te actualiseren voor HTC one mini 2

op 08 augustus 2016 over HTC in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb begin 2015 een HTC one mini 2 gekocht met de gedachte daar minimaal 2 jaar te kunnen doen. HTC heeft besloten de android versie (4.4) niet te actualiseren. Hierdoor kan ik van een aantal apps geen actuele versie gebruiken. Zeer teleurstellend dat HTC dan “zomaar” kan beslissen voor bepaalde toestellen.

Gewenste Oplossing:

Aanzienlijk korting krijg op aanschaf nieuwe telefoon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HTC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HTC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Astrorock