Klacht: Houd zich niet aan gemaakte afspraken

Max S. op 18 augustus 2017 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou mijn telefoon geleverd worden tussen 9:00 en 18:00. Later deze dag kreeg ik een indicatie dat hij tussen 14:30 en 17:30 geleverd werd. Nu is het 18:40 en nog geen koerier met mijn telefoon ik ben al 1:30 uur aan het wachten op mijn werk omdat dit het bezorg adres is omdat ik niet thuis kan zijn de hele dag.

Gewenste Oplossing:

Als ik nooit meer gebruik hoef je maken van deze post dienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Bericht van Dynalogic

4 jaren geleden - Geachte heer Swinkels, Bedankt voor uw bericht. Excuses voor de late reactie. Ik heb aan de hand van uw adres gegevens het reparatienummer opgezocht en zie daarbij ook het andere adres staan. Echter kan ik geen levering zien die gepland stond op 18 augustus. Heeft u wellicht een ordernummer of Track & Trace nummer? U kunt deze hier versturen of u kunt ons mailen via het formulier op onze website. Deze kunt u hier vinden: http://bit.ly/292xiLZ. Met vriendelijke groet, Team WeCare Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynalogic een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynalogic

Heeft op 12 oktober 2017 om 10:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer Swinkels,

Daar wij niets meer van u hebben ontvangen sinds 15-09-2017 zullen wij uw klacht sluiten. Mocht u toch nog terug willen komen op uw klacht dan adviseren wij u dit te doen op onderstaande link. Onze excuses voor het ongemak.

http://www.dynalogic.eu/faq/nl/contact-1/complimenten-en-klachten

Ervan uitgaande u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Team WeCare Dynalogic

Alle klachten die gemeld zijn door