Klacht: Hotter than my daughter

op 20 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Annelies & Daniëlle deden mee aan het programma Hotter than my daughter. Vraag me af of personen die hieraan meedoen van te voren gescreend worden wie ze werkelijk zijn? De man van Annelies en ik hebben samen 2 kids waarvan er 1 duidelijk in beeld kwam! Mag dit zomaar? Schending van privacy? Onze dochter was hier niet blij mee! Hoe lossen we dit op?

Gewenste Oplossing:

Graag een persoonlijk bericht want krijg geen reactie via de mail!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Honneponnetje71