Klacht: Hotel restaurant wesseling.bon 482298

op 22 mei 2021 over Hotelkamerveiling.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb van5-11 een overnachting ik kan al 6maanden niet boeken al diverse keren geprobeerd bij de hotelkamerveiling en bij hotel besseling .ik wil graag een voucher dat ik bij een ander hotel kan boeken bij besseling zegt men dat het in de zomer ook niet kan boeken ze staan al 7 maanden iedere dag op de veiling en je kan tot december niet boeken. 0299365124 schilder

Gewenste Oplossing:

H.schilder munnikplaat volendam

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotelkamerveiling.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotelkamerveiling.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cap agde