Klacht: Hotel niet te boeken

op 25 september 2016 over Hotelkamerveiling.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bon van iemand als cadeau gekregen een hslf jaar geleden vsn Hotel de Vigilante in Makkum. Ik heb deze meerdere keren proberen te boeken voor een weekend of vlak voor het weekend. Dit is me nog steeds niet gelukt. De bon is 5 oktober verlopen en onze hoop was gevestigd op het weekend van 1 en 2 oktober. Helaas ook nu niet te boeken. Ik ben erg teleurgesteld in dit hotel. Verder hebben we het altijd erg getroffen en begrijpen niet waarom dit jotel meedoet met deze actie.
Graag zie ik uw reactie tegemoet

Gewenste Oplossing:

Een kamer in het weekend vsn 1 en 2 oktober of een ander hotel die wel te boeken is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotelkamerveiling.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotelkamerveiling.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.m van Dijk