Klacht: hotel elderschans in aardenburg

op 09 augustus 2017 over Voordeeluitjes.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ze kijken hun mails niet na, omdat wij geen kamer hadden kregen we de luxe kamer samen met ons kameraden, de kamer was vuil overal lag stof, de spinnewebben hangde aan de gordijnen, in de badkamer de douche deur, het bandje was eraf als je douche nam was de helft van de badkamer onder water, in mijn bed zaten spinnen en vliegjes ik sta volledig op beide armen onder de beten. Het eten was altijd hetzelfde, de koffie was niet drinkbaar en chocomelk was alleen water, en dan moet je nog 5 euro betalen voor te parkeren per dag echt een schande, het hotel is voor af te breken alles is afgeleefd

Gewenste Oplossing:

ik was niet tevreden, nooit krijgen ze mij daar nog binnen zonde van het geld 313 euro weggegooid

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Voordeeluitjes.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door marceline van den bossche