Klacht: hoge eindafrekening

op 18 april 2016 over Ista in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen jaar een eindafrekening(2014)gekregen van 2800euro.ik schrok hier erg van omdat ik 6 maanden van dat jaar niet thuis was geweest en de verwarming gewoon uit stond.Nu dit jaar heb ik een rekening gehad van 1400 euro terwijl het huis bijna 9 maanden niet bewoond was en ik extra voorzichtig ben geweest met de kachel dat de kachel uitstond 9 maanden word ook door Ista bevestigd, maar hoe kan ik nou 1400 euro stookkosten hebben al in 3 maanden van 2 kachels??? Ik durf de kachel niet meer aantzezetten!

Gewenste Oplossing:

Als het probleem word opgelost waarom ik steeds zo'n hoge rekening heb.Dit is niet normaal meer mijn kachel kost bijna net zoveel als mijn huur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ista over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Ista in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ista een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ista

Heeft op 11 mei 2016 om 13:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Scholten79