Klacht: hoge eindafrekening

op 18 april 2016 over Ista in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen jaar een eindafrekening(2014)gekregen van 2800euro.ik schrok hier erg van omdat ik 6 maanden van dat jaar niet thuis was geweest en de verwarming gewoon uit stond.Nu dit jaar heb ik een rekening gehad van 1400 euro terwijl het huis bijna 9 maanden niet bewoond was en ik extra voorzichtig ben geweest met de kachel dat de kachel uitstond 9 maanden word ook door Ista bevestigd, maar hoe kan ik nou 1400 euro stookkosten hebben al in 3 maanden van 2 kachels??? Ik durf de kachel niet meer aantzezetten!

Gewenste Oplossing:

Als het probleem word opgelost waarom ik steeds zo'n hoge rekening heb.Dit is niet normaal meer mijn kachel kost bijna net zoveel als mijn huur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ista over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Ista in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ista een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ista

Heeft op 11 mei 2016 om 13:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Scholten79