Klacht: Hoge afrekening 2021

op 27 mei 2021 over Ista in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik geen verwarming van Ista en nog moet ik bijbetalen elk jaar heb ik nog teruggekregen en deze keer moet ik bijbetalen en heb niet gestookt dit die ik bewust niet wij gaan verhuizen dit is corruptie en oplichterij en verder nog de warmte meters op de radiator zijn niet te lezen dus je hebt op geen enkele manier overzicht op je verbruik schandalig ik moet bijbetalen wordt ook nog hoger gezet en stook niet

Gewenste Oplossing:

Ik vraag aan Ista om de voor schot nota niet te verhogen dus gewoon 48 euro voorschot zoals afgelopen jaren en ten tweede de bijbetaling te annuleren want nogmaals ik stook niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ista over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Risalia