Klacht: Hoekbank komt over de gehele lengte een rug in de zitting

op 21 juni 2016 over Montel in de categorie Lederwaren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind augustus 2015 hoekbank geleverd van Montel. In maart van dit jaar ontdekte we dat er over de gehele lengte een rug is ontstaan in de zitting, deze wordt steeds erger. Klantservice ingeschakeld en uiteindelijk is er op23 mei een servicemonteur van Pos geweest. Deze monteur gaf aan dat hij geen oplossing heeft voor het probleem en dat de bal ligt bij Montel. Vermoeden is dat de koudschuimvulling waar mij extra voor betaald hebben niet breed genoeg is en dat daardoor deze rug is ontstaan . Nou je snapt het al wat ik ook probeer bij Montel zijn ze niet thuis. Dit zelfde probleem hadden wij ook met de geleverde salontafel deze is 3x omgewisseld en nog steeds niet goed. Daar ben ik totaal klaar mee. Had verwacht duurdere spullen te kopen dan ook kwaliteit te krijgen maar dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Voor mij het is het NOOIT meer Montel.

Gewenste Oplossing:

Als mijn spullen 100% in orde zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Montel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Montel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door kbvdmerwe