Klacht: Hg koperglans na een dag weer poetsen??

op 14 juli 2016 over HG in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Verschillende producten van hg en erg tevreden maar nu hg koperglans gekocht en na een dag is het koper al weer verkleurd het is zo weer schoon met de koperglans maar het is toch niet de bedoeling om elke dag te poetsen.gebruikte voor hg ouderwetse koperpoets en hoefde zeker 14 dagen niet te poetsen. Dit koperglans product van hg vindt ik erg tegenvallen.

Gewenste Oplossing:

Als ik minstens een week niet hoef te poetsen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar HG over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.Erkamp