Klacht: HG Duo ontstopper

op 20 maart 2017 over HG in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de verpakking van HG duo ontstopper staat dat je het product de hele nacht kan laten inwerken. Helaas zijn hierdoor de afvoerleidingen van mijn douche gesmolten en heb ik hoge kosten gehad om de lekkage en leidingen te laten vervangen. Jammer!

Gewenste Oplossing:

Pas de verpakking aan, zodat mensen weten wat ze te wachten staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HG

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kroft