Klacht: Het verbruik van verwarming klopt niet

op 06 augustus 2017 over Ista in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van nota: 59489752 (18-01-16 /01-02-2016) en
627766191 (01-02-16/01-02-2017)
vanaf 18-1-16 woon ik in dit appartement. Ik heb een full time baan en ik werk meer dan 40 uur per week, ik ben dus ook minder thuis. Met de verwarming ben ik zeer zuinig in gebruik. De verwarming van de keuken, douchruimte en woonkamer staan nooit aan. Alleen op sommige echte koude winter nachten heb ik op zeer lage stand een paar uur de verwarming gebruikt. Ik ben erg geschrokken over het warmte verbruik en de kosten van die twee rekeningen.
De eerste rekening : 59489752 alleen op warmte verbruik op is : vanaf 18-1-16 0tot 1-2-16 warmte (GJ)20.35 voor €475.67 + andere kosten, totaal €509.72
Dat is onmogelijk! Hoe kan ik in 10 dagen tijd 20.35GJ verbruikt hebben en daarvoor dan €509.72 moeten betalen?
De tweede rekening : 627766191 (01-02-16/01-02-2017)
volgens cijfers van Eneco is het warmteverbruik van een gemiddeld huishouden in Nederland voor een flat 24GJ per jaar en bij mij staat deze op 131.04GJ voor €3062.95 + andere kosten, totaal €3230.07.
Het is een gigantisch verschil.

Gewenste Oplossing:

Als de rekeningen 59489752 en 627766191 in verhouding zijn, ten op zichte van het gemiddelde verbruik van een gemiddelde huishouden in Nederland zoals gerapporteerd door Eneco.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ista over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Ista in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ista een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ista

Heeft op 10 augustus 2017 om 11:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Rongquan Duan