Klacht: Het ontbreken van een emoticon.

op 15 september 2017 over Whatsapp in de categorie Apps (mobiele applicaties)

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de emoticon/smiley sector ontbreekt het plaatje van een scootmobiel. Tot mijn grote verbazing want dit duidt natuurlijk op het buitensluiten van mensen die gebruik maken van een scootmobiel. Zo kan een elk ander persoon door middel van een plaatje zijn vervoersmiddel omschrijven. Helaas is dit nu dus niet mogelijk voor de minder valide mensen.

Gewenste Oplossing:

Aan de hand van deze klacht bericht zou ik hier graag verandering in willen zien. Dan zal ik en met mij een grote hoeveelheid van de bevolking tevreden zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whatsapp

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Whatsapp nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EsmeeRibery