Klacht: Het niet leveren van een bestelling, welke wel betaald is.

op 04 oktober 2017 over Doebie webwinkel in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb bij deze webwinkel een afstandsbediening besteld, bestelnr.1000000888. Deze is wel in mijn account bij doebie te zien maar staat al geruime tijd op constant verwerken. Deze firma proberen te bereiken, zowel telefonisch als via de mail maar geen gehoor of antwoord op mijn mail. Ik vraag mijn af of dit een plaucibele firma is.

Gewenste Oplossing:

Bent pas tevreden als het bestelde is geleverd of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Doebie webwinkel

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Doebie webwinkel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TonJanssen