Klacht: Het Lied Prikkie

Maaike G op 22 september 2021 over NPO in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Echt bizar dat hiervoor kinderen worden gebruikt die zelf nog niet volwassenen genoeg zijn om hierin een keuze te maken. Respectloos hoe het gezag van ouders onderuit wordt gehaald. Dit is echt een grote schande. Ik hoop en bidt dat jullie ogen open gaan voor wat er wereldwijd werkelijk gaande is. Je kunt me wappie noemen of anti-vaxer of wat voor naam je het ook wil geven. Het is in en in triest dat kinderen zo worden ingezet om verdeeldheid te zaaien. Dat wordt in de tweede wereld oorlog ook gedaan en we weten allemaal waar dat toe heeft geleid. Rest mij nog om te zeggen wees verantwoordelijk voor jullie daden. Eens zal.je voor God staan en rekenschap hiervan moeten afleggen. Ik zou niet graag in jullie schoenen staan

Gewenste Oplossing:

Dat dit lied onmiddellijk verwijderd wordt van elk media kanaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NPO

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NPO nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maaike G