Klacht: Het is geen klacht

op 20 december 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn moeder heeft niet zoveel geld en wou met ons op vakantie nou Is het zo dat ze Is ontslagen en dat ze geld zou krijgen alle uitbetaling nu is het zo dat ze tegen ons heeft gezocht dat we op vakantie wou gaan met mij en m’n broertje we zijn nu tweeling en 15 jaar maar nu krijgt ze het geld niet van haar werk en dus kunnen we niet op vakantie en we zijn allemaal 4 jaar niet meer op vakantie geweest we wouden naar centerparks dat wou ze ons alles verassing doen omdat ze niet zoveel gelde heeft gaat dat dus niet lukkenaar kunnen jullie mij helpen met iets zomdat we haar kunnen verassen dan heeft ze ook eens gelukt

Gewenste Oplossing:

Vakantie met m'n broertje en m'n moeder

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hilko123