Klacht: Het gebruiken van Vanish is mijn trui helemaal uitgelopen!

op 10 oktober 2016 over Vanish in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het insmeren van Vanish op mijn trui, waar een vlek zat, is mijn trui helemaal uitgelopen en ondraagbaar geworden. Mijn witte trui is helemaal niet wit (gebroken wit) meer en is het oranje geworden aan de voorkant en achterkant ( de strepen die op de trui zitten zijn helemaal uitgelopen zelfs op de achterkant!) Zelfs na het wassen wordt het alleen maar erger! Product verwijderd de vlek maar de rest van de trui is verpest!

Gewenste Oplossing:

Als mijn trui weer zo wit was voor gebruik van Vanish of een vergoeding voor een nieuwe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vanish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vanish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BrittenyK