Klacht: het aanmelden van een huis bij de tv makelaar mission impossible

op 04 juli 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag.

Ik wilde een huis aanmelden dat nogal moeilijk verkoopbaar is. Misschien kan de tv makelaar mission impossible van rtl4 hierbij helpen. Maar nergens op de site van rtl kun je vinden wat de stappen zijn om dit te doen. Ik heb gebeld naar Van Bruggen Adviesgroep die ook meewerken aan dit programma, maar zij zeggen dat alles voor aanmelden via rtl verloopt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als iemand mij kan wijzen waar ik moet zijn om een huis aan te melden voor de tv makelaar mission impossible.En waar dat dan ook lukt.
Als dat niet kan zou ik willen weten waarom niet.

Vriendelijke groet,
Bep van Grunsven
vangrunsvenneke@hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vangrunsven