Klacht: Herstelling vouwfiets talent

op 22 juli 2017 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik grijns allemaal had mijn electrische vouwfiets talent in Rotem binnen gebracht voor herstelling’;ze zouden onderdelen:een display. En een controller moeten bestellen…..een maand later nog geen onderdelen….ik ben dan de fiets terug gaan halen omdat ze geen onderdelen kregen……wat nu?ik heb dan een andere talent ook in Rotem gekocht…ma wilde andere zo vlug mogelijk hersteld hebben in Kaulille …fiets is normaal nog onder garantie …wat is uw advies ????

Gewenste Oplossing:

Herstellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEK nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bandolero@skynet.be