Klacht: herinneringen via mail

op 22 juni 2016 over Huurwoningen.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg telkens via mail herinneringen van dat ik 19,95 euro moet betalen voor een account die ik nooit heb gemaakt. Ik wil graag dat het opgelost wordt!

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat die account verwijderd wordt en stop met het krijgen van mails dat ik betalen moet aan iets wat ik helemaal niet gemaakt heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Huurwoningen.nl over deze klacht.

Bericht van Huurwoningen.nl

6 maanden geleden - Geachte heer/mevrouw, U heeft een account aangemaakt op 27-01-2014. U heeft hiervoor uw gegevens ingevuld en uw rekeningnummer. Daarbij heeft u een akkoord gegeven voor de betalingsverplichting. Uw account is uitgeschreven op 03-05-2016. U heeft een bezichtiging aangevraagd via uw account wat enkel mogelijk is met een premium account. U heeft meerdere incasso's gestorneerd toen uw account actief was. Wij hebben u daar nu facturen voor verzonden. Met vriendelijke groet, Klantenservice Huurwoningen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningen.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Huurwoningen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Huurwoningen.nl

Heeft op 25 juli 2016 om 10:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

U heeft met hetzelfde e-mailadres als wat u voor deze klacht heeft gebruikt, een premium account bij ons aangemaakt. Ook heeft u binnen de termijn dat uw account actief was onterecht incasso\\\\\\'s teruggeboekt. Hiervoor heeft u een factuur ontvangen. Uit privacy overwegingen hebben wij een gedeelte van dit account afgeschermd. Mocht u alle gegevens willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Gebruiker 1
Email: ***adyold***@********.**
Voornaam: A.F.
Achternaam: yold***
Type: Particulier
IP-adres: 83.247.20.208
Laatste keer ingelogd: 2014-04-05 10:31:37
Voorwaarden geaccepteerd: Ja

Inschrijf gegevens
Naam rekening: *** yold***
Rekening: 6780*****
Dagen tegoed: 0
Aantal bezichtigingen: 1
Inschrijf datum: 2014-01-27 22:55:15
Uitschrijf datum: 2016-05-03 14:59:49
Logs in-, uitschrijf data:
Uitschrijving: 2016-05-03 14:59:49 Uitschrijfnummer: 16aa7efb0e2053b876371a73bb87e515320503
Niet meer ingeschreven
Storneringen via buckaroo
Betreft: - 2015122200422270 - inschrijving woonruimte www.huurwoningen.nl - Debtor uses 8 weeks reversal right
Betreft: - 2016021900422270 - wij zijn u graag van dienst! klantenservice 0900 - 400 20 90 (normale gesprekskosten) - Debtor uses 8 weeks reversal right
Betreft: - 2016031800422270 - wij helpen u graag - klantenservice 0900 - 400 20 90 (normale gesprekskosten) - Debtor uses 8 weeks reversal right
Betreft: - 2016041800422270 - Wij helpen u graag - Klantenservice: 0900 - 33333 66 - Limit values ​​are exceeded
Bezichtiging timeline
2014-01-27 22:55:15 - Vestastraat 5 -139 - 1829 XN - Oudorp

Alle klachten die gemeld zijn door Af90