Klacht: helikopter vliegen, mooi cadeau

op 14 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

via vakantieveilingen heb ik een helikoptervlucht bij trafficcontrol gewonnen voor mijn vader. hij zou op 23 november 2013 zijn vlucht maken, krijg ik half november een mail dat het niet doorgaat ivm te weinig aanmeldingen, belachelijk maar nu wil ik een nieuwe afspraak maken is dat bedrijf failliet. ik heb er wel voor betaald en vind dit belachelijk dat dat niet bekend is gemaakt. nu kan ik mijn vader teleurstellen, waar ik en hij niet blij van worden. ben hier erg boos en gefrustreerd over.

Gewenste Oplossing:

ik zou graag mijn geld terug hebben, ik heb ook nog eens 25 euro extra aan trafficcontrol over moeten maken omdat de vlucht in het weekend plaats vond.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vaderuitgebuit