Klacht: Hele week geen post ontvangen van Sandd

op 10 augustus 2017 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben de hele week geen post ontvangen van Sandd. Afgelopen week had ik het GTST-magazine moeten krijgen, maar tot op heden nog niets ontvangen. Ik zou graag willen weten of dit aan Sandd ligt of aan de bezorger in deze wijk.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik weet wat er met mijn post is gebeurd en als ik deze heb ontvangen. Heb een abonnement afgesloten voor het GTST-magazine, dus ik ga er dan ook vanuit dat dit tijdig wordt bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Sandd in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Sandd een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Sandd

Heeft op 10 augustus 2017 om 16:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Heidi Zaaijer