Klacht: Hele hoge betalingsregeling

op 21 juli 2012 over Intrum Justitia in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar maanden geleden een incasso gehad van tele2 , het klopt dat ik dit bedrsg moet betalen dus een betalingsregeling afgesproken. Ik wilde graag 75 euro pm wat voor mij al heel hoog is aangezien ik van een minimum inkomen moet rondkomen , intrum justitia wilde een regeling van maar liefst 140 euro pm maar dit kan ik helemaal niet betalen !! Heb het geprobeerd maar dan kom ik zelf alleen maar in de problemen en als je dan een mail stuurt of het lager kan zeggen ze dat al een betalingsregeling hebt en daarmee is de kous dus af voor hun

Gewenste Oplossing:

Een lager maandbedrag dan dat ik nu heb , ik wil wel betalen maar kan dit hoge maandbedrag niet opbrengen !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum Justitia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum Justitia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Intrum Justitia

Heeft op 27 juli 2012 om 16:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op 27 juli 2012 per e-mail afgehandeld.

Alle klachten die gemeld zijn door sheila34