Klacht: Heb dit nooit bestel

op 09 juni 2016 over Gratis-Condooms.nl in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

– Beste, mijn dochter heeft via Facebook geklikt op gratis condooms,heeft een tijdje later een omslag gekregen met daarin grtis condooms = nog exra condooms met een factuur. Ik heb deze brief met gratis condooms en de andere conddoms naar jullie terug gestuurd via de post. Ik hoop dat dit van jullie een vergissing is , want we hebben dit nooit besteld. Voor mij is gratis gratis (stalen) en mag je de mensen zo niet automatisch een bestelling bijsturen die door ons niet gevraagd wer. Ik verwacht dat u deze factuur vernietig.

Dank bij voorbatt

an Ariane moeder van An De Petter

Gewenste Oplossing:

Nu nog niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gratis-Condooms.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gratis-Condooms.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door arianemandane@gmail.com