Klacht: Hart van Nederland 13-3-2020

op 13 maart 2020 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit net hart van Nederland te kijken en daarin werd een filmpje getoond van een hond die doodgeschoten wordt door politie kogels. Je hoort die hond gewoon gillen wat ik een enorm sneu iets vind. Ik ben helemaal beroerd van dit filmpje en het huilen staat me nader bij dan het lachen. Ik snap niet dat er niet even gewaarschuwd wordt of überhaupt uitgezonden wordt.

Gewenste Oplossing:

Als dit soort filmpjes niet uitgezonden worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerrit321