Klacht: Halve bestelling geleverd gekregen van Parfumlux.nl

op 04 augustus 2017 over Parfumlux.nl in de categorie Internetshops - Parfumerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen maand heb ik 4 geurtjes besteld bij Parfumlux.nl. In het verleden nooit problemen gehad maar helaas nu zelf dus ook de dupe geworden. Ik kreeg een hele kleine doos binnen van nog geen kilo en daar zaten dan ook maar 2 van de 4 geurtjes in. Helaas de 2 geurtjes á 92,75 niet ontvangen + er zat geen pakbon in de doos. Op mijn mailtjes wordt niet gereageerd en het telefoonnummer op de website is niet meer in gebruik.

Gewenste Oplossing:

Graag ontvang ik het geld voor de geurtjes die niet geleverd zijn terug op mijn rekeningnummer (92,75 euro).

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Parfumlux.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Parfumlux.nl nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht D@@n

8 maanden geleden - Inmiddels is mijn klacht volledig opgelost en heb ik het geld ontvangen van de geurtjes die niet waren geleverd. Helaas heeft het erg lang geduurd voordat ik een reactie kreeg, maar gelukkig is alles uiteindelijk toch netjes afgehandeld.

Alle klachten die gemeld zijn door D@@n