Klacht: gta v nuclear waste trofee

op 26 april 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

beste meneer/mevrouw van rockstar.

ik heb net alle nu nuclear waste vaten verzameld op ps4 maar de troffe wil niet poppen en op rockstar social staat dat ik het niet gedaan heb.
dus ik wil altegraag weten wat ik fout heb gedaan.ik heb met micheal de old dock gekocht en dan alle vaten verzameld.toen hij op 30/30 stond kreeg ik geen troffe.dus ik hoop dat jullie er iets aan kunnen doen

Gewenste Oplossing:

als ik mijn troffe krijg en dat het telt voor de 100% want ik heb geen zin om alles opnieuw te doen.het spel is al veel te groot om het 2x te doen vooral op ps4 waar je letterlijk alles moet doen voor de 100% troffe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fire-hawk1998