Klacht: Gta 5 auto weg en nergens terug te vinden in gta online

op 16 juli 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dune fav die ene buggy van de update gunrunning die had ik gekocht en toen had ik hem en toen was die kapot door iemand en bij dat telefoon nummer in je telefoon in gta zijden ze dat er geen auto kapot was dus nu is die dune fav buggy kwijt daarom dien ik mijn klacht, beter geven jullie mij een nieuwe of 850000 want ik had hem wel met korting maar ja alvast bedankt

Gewenste Oplossing:

Als ik m'n geld terug heb of een nieuwe krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Janno2014