Klacht: Grijsdekking mislukt/ knippen niet naar wens

op 19 juli 2017 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, op 17-07-2017 ben ik op kronenburg behandeld door een medewerker, tatoeage op linkerarm met haar geboortedatum en tijd. Tijdens het wassen werd ik meerdere malen in de hoofdhuid gerokt door haar lange nagels, wat mij al begon te irriteren. De kleur heeft de grijs niet gedekt, zij vond het duidelijk niet leuk en liet het ook merken! Het knippen ging helemaal verkeerd, ze pakte willekeurig wat plukjes van droog haar zonder nat te spuiten en knipte ook willekeurig plukjes weg. Nu heb ik een kapsel met vlekjes van niet voldoende gedekte grijs en plukjes haar die uitsteken, kortom een kapsel wat niet in vorm te krijgen is! Heb wel kleurgarantie gekregen maar kan niet gaan wegens vakantie.

Gewenste Oplossing:

Ik verzoek haar excuses voor het knipgedrag.
Wil of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nazifenaz