Klacht: gratis pakket

op 11 oktober 2016 over Slimfruit in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik dacht dat ik een gratis pakket had gevraagd om uit te proberen moest 7,50 euro verzend kosten betalen helaas moest dat per rekening wat ik gedaan heb er is 30 september 68 euro van mij rekening afgetrokken en heb 7 oktober 2 mails gestuurd maar niks gehoord wat ben ik er in gestonken zit er wel erg mee kunt u mij helpen heb nooit geen pakket ontvangen

Gewenste Oplossing:

al alles opgelost is en ik gewoon me geld terug krijg of dat ze mij niks van me rekening afhalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slimfruit

Reactie van de melder van de klacht Frea Schut

2 jaren geleden - ik kan alleen zeggen bestel nooit wat via internet ik zal het nooit meer doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slimfruit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frea Schut