Klacht: GRATIS Abonnement zonder toestemming omgezet in BASIC betaalde abonnement

op 04 oktober 2016 over Places.nl in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd gister eind van de middag on aangenaam verrast door een ongevraagde spookfactuur van Places of ik even binnen 7 dagen € 119,99 wilde betalen, dat werd dan van de rekening afgeschreven. Met deze factuur werd ik zeer on aangenaam verrast, ik had een gratis account en mij is niet gevraagd om deze om te zetten in een betaalde account, deze praktijken zijn strafbaar.

Helemaal omdat ik geen toestemming heb gegeven.

Gewenste Oplossing:

Zodra de factuur is ingetrokken en een schadevergoeding is betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Places.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Places.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door smile1979